Groepen
Bij ons is het ook nu mogelijk om met groepen te vergaderen en/of dineren

Hieronder vindt u in het kort een inleiding van onze mogelijkheden. Bent u bezig met het organiseren van een speciaal event, een borrel, een ceremonie of iets anders moois dan maken wij graag een arrangement op maat. Neem dan contact via de mail of bel ons!

Ontbijt

Een plek waar je de hele dag door goed kunt eten en drinken in een stijlvolle omgeving, dat is Downtown Deli. Het Downtown Deli-gedeelte van METRO city kitchen biedt de hele dag door eet- en drink-mogelijkheden aan. Het betekent dat je er terecht kunt voor ontbijt, lunch, borrelhapjes en diner. De drempel is laag, de service hoog. 

Lunch

Metro is gevestigd in het business hart van Utrecht centrum, wij zijn dan ook helemaal ingespeeld op een eventueel snelle lunch. Wij hebben hierin verschillende mogelijkheden, zowel voor 2 personen als voor grotere gezelschappen.
Gaat u meer voor een lunch met verschillende broodjes? Of liever een healthy lunch met allerlei salades?
Heeft u meer de tijd dan kunnen we u verrassen met een uitgebreide, warme lunch. Ook zeer geschikt voor internationale gezelschappen!

Borrel

Is er een reden om te proosten? Niet per se? Maakt niet uit, geen reden is ook een goede reden voor ons! Wij schenken graag wat voor u in! Ook hier hebben wij verschillende mogelijkheden, wilt u uw gasten verrassen met oesters of hou u het liever bij gefrituurde snacks? Wij hebben ook opties tot het serveren van gezonde snacks, goed in evenwicht met dat biertje. Omdat Metro naast Downtown ook een mooie vide Uptown heeft zijn er meerdere mogelijkheden om uw borrel te organiseren. Zoekt u een ruimte voor een afscheidsborrel met een groep van 50 of meer personen dan is Uptown zeer geschikt!

Diner

Wij verzorgen graag diners voor kleine en grote gezelschappen. Downtown is ongedwongen, voor iedereen toegankelijk op (bijna) elk moment en hier kunt u ook zonder reservering terecht.
De menukaart heeft hier voor ieder wat wils, zowel vlees, vis als vegetarische gerechten. Komt u met een gezelschap waarvoor u een aparte (niet afgesloten) ruimte zoekt dan is Uptown zeer geschikt, op onze vide boeken wij diners op reservering. Denk aan een uitgeserveerd diner met meerdere gangen of een walking dinner voor groepen groter dan 30 personen.