Groepen
Bij ons is het ook nu mogelijk om met groepen te vergaderen en/of dineren

Hieronder vindt u in het kort een inleiding van onze mogelijkheden. Bent u bezig met het organiseren van een speciaal event, een borrel, een ceremonie of iets anders moois dan maken wij graag een arrangement op maat. Neem dan contact via de mail of bel ons!

Ontbijt

Een plek waar je de hele dag door goed kunt eten en drinken in een stijlvolle omgeving, dat is Downtown Deli. Het Downtown Deli-gedeelte van METRO city kitchen biedt de hele dag door eet- en drink-mogelijkheden aan. Het betekent dat je er terecht kunt voor ontbijt, lunch, borrelhapjes en diner. De drempel is laag, de service hoog. 

Lunch

Metro is gevestigd in het business hart van Utrecht centrum, wij zijn dan ook helemaal ingespeeld op een eventueel snelle lunch. Wij hebben hierin verschillende mogelijkheden, zowel voor 2 personen als voor grotere gezelschappen.
Gaat u meer voor een lunch met verschillende broodjes? Of liever een healthy lunch met allerlei salades?
Heeft u meer de tijd dan kunnen we u verrassen met een uitgebreide, warme lunch. Ook zeer geschikt voor internationale gezelschappen!

Borrel

Is er een reden om te proosten? Niet per se? Maakt niet uit, geen reden is ook een goede reden voor ons! Wij schenken graag wat voor u in! Ook hier hebben wij verschillende mogelijkheden, wilt u uw gasten verrassen met oesters of hou u het liever bij gefrituurde snacks? Wij hebben ook opties tot het serveren van gezonde snacks, goed in evenwicht met dat biertje. Omdat Metro naast Downtown ook een mooie vide Uptown heeft zijn er meerdere mogelijkheden om uw borrel te organiseren. Zoekt u een ruimte voor een afscheidsborrel met een groep van 50 of meer personen dan is Uptown zeer geschikt!

Diner

Wij verzorgen graag diners voor kleine en grote gezelschappen. Downtown is ongedwongen, voor iedereen toegankelijk op (bijna) elk moment en hier kunt u ook zonder reservering terecht.
De menukaart heeft hier voor ieder wat wils, zowel vlees, vis als vegetarische gerechten. Komt u met een gezelschap waarvoor u een aparte (niet afgesloten) ruimte zoekt dan is Uptown zeer geschikt, op onze vide boeken wij diners op reservering. Denk aan een uitgeserveerd diner met meerdere gangen of een walking dinner voor groepen groter dan 30 personen.

Puzzelproeverij

Speel je eigen eten vrij met de Puzzel Proeverij!

Puzzelproeverij Diner voor 46,95 p.p.

Met je tafelgenoten probeer je in 3 rondes je voor-, hoofd en nagerecht vrij te spelen door een puzzel op te lossen, Heb je de juiste code; zijn de hapjes onderweg! Bij binnenkomst kun je een keuze maken van het wisselende keuzemenu.

Puzzelproeverij Borrel voor 16,95 p.p.

Met je tafelgenoten probeer je in 3 rondes je hapjes vrij te spelen door een puzzel op te lossen, Heb je de juiste code; dan zijn de hapjes onderweg!

Reserveren kan op maandag, woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag.

Wilt u liever op een andere dag of met een groep groter dan 10 personen?
Geen probleem! Neem snel contact met ons op via reserveren@restaurantmetro.nl of bel naar 030 307 3535.

 

 

Pubquiz Underground

Metro City Kitchen verzorgt ook pubquizzen voor groepen! Wij werken samen met Pubquiz Underground die een avond vol plezier verzorgen. Tijdens verschillende rondes krijgt iedereen de kans om zijn of haar beste kant te laten zien. De pubquiz is te boeken vanaf 200 euro exclusief BTW. Voor dit bedrag wordt de hele avond tot in de puntjes voor jullie verzorgd.

De quizmaster neemt van te voren contact op om een persoonlijke tint aan de pubquiz te geven zodat de pubquiz perfect bij uw groep past. Op de avond zelf wordt alle apparatuur verzorgd, waaronder de beamer, microfoon en boxen. Daarnaast krijg je er een hele leuke presentator en jury bij. Meedoen is natuurlijk leuker dan winnen, maar het is ook mogelijk om een prijs bij te kopen voor de winnaars. Mail naar reserveren@restaurantmetro.nl voor alle mogelijkheden en/of een offerte.