WELKOM BIJ METRO CITY KITCHEN

Een plek waar je de hele dag door goed kunt eten en drinken in een stijlvolle omgeving, dat is Downtown Deli. Het betekent dat je er terecht kunt voor ontbijt, lunch, borrelhapjes en diner. De drempel is laag, de service hoog. Metro heeft daarnaast nog een mooie vide, deze is te boeken voor een workshop, (afscheids)borrel, diner of ander feestelijk event.

Ceviche Papi meets fashion

Een avond waar Peru gevierd wordt door een samenspel van heerlijk eten, mode en cultuur!

Een aantal jaar geleden kwam HKU student Christel in het Andes gebergte in Cuzco, Peru voor het eerst in aanraking met de wonderlijke wijze van het natuurlijk kleuren van verschillende soorten wol. Ze ondervond hoe de gekleurde wol geworven werd tot een prachtige kleurrijke en betekenisvolle stof en was vastberaden hier meer over te willen weten en er iets mee te willen doen. Nu, twee jaar later is het dan eindelijk zo ver en gaat ze afstuderen aan de kunstacademie en heeft ze het verhaal achter de Peruaanse stoffen ingezet om consumenten het verhaal van het kledingstuk te vertellen. Het is volgens Christel namelijk hoogtijd dat we anders gaan kijken naar kleding en de complexiteit en de kunstzinnigheid van mode herontdekken en beleven. Christel heeft van de desbetreffende stoffen een kleine collectie van jasjes gemaakt en hiermee vertegenwoordigt zij het ambacht achter het maken van mens-, dier- en milieuvriendelijke kleding.

De Peruaanse chef Jean Carlo en Christel hebben de handen ineengeslagen om voor u een avond te organiseren waar aan de hand van een drie gangen diner we u voor zullen stellen aan verschillende onderdelen van de Peruaanse cultuur. Laat u verrassen tijdens een avond vol met lekker eten, mode, verhalen, livemuziek en andere artistieke expressies.

Benieuwd naar wat Christel en haar jasjes u te vertellen hebben, schuif aan en laat u amuseren en inspireren!

METRO CITY KITCHEN

Jaarbeursplein 15
3521 AL Utrecht
030 307 35 35

 

Restaurant Metro City Kitchen ligt aan het Centraal station van Utrecht en is dus zeer goed bereikbaar voor iedereen die ons met het openbaar vervoer wilt bezoeken.

Komt u met eigen vervoer? De parkeergarage
Croeselaan 14 is dagelijks geopend. Deze garage is op loopafstand van restaurant Metro City Kitchen.

CONTACT OPNEMEN